Press Release 6th January 2015 - Swedish

16/01/2015

2014 Överblick och 2015 Framtidsutsikter

för

Global Digital Services Plc (SiteTalk.com)

Kära Aktie innehavare av GDS och medlemmar av SiteTalk.com, 2014 har kommit till ett slut och vi skulle vilja resumera och lista alla händelser, förbättringar etc. som ägde rum specifikt på SiteTalk.com plattformen, men också ta en titt på planerna och målen för 2015.

 1. Kontinuerligt tillagda funktioner och bättre hantering av plattformen.
 2. Infört ett system där landningssidan visar bilder som rör de nationella helgdagar i 25 länder på de specifika dagarna.
 3. Skapade det första någonsin Social Media Lojalitetsprogrammet (Star Club).
 4. Skapade det första någonsin Lojalitetsprogrammet där man belönas för andras aktivitet (10 % på vänners aktivitets poäng)
 5. Infört möjligenheten att använda GRATIS credits som generarats genom aktivitets poäng för att betala 35 % av köpesumman för diverse produkter i shopen.
 6. Utvecklat vårt eget SiteTalk CashBack program med nästa 6000 online butiker i slutet av 2014.
 7. Introducerat banners som kan användas av “bloggare” som genererar “vänners CashBack” till den som refererat.
 8. Implementerat “online-konto” för alla medlemmar med extra funktionen att kunna göra medlem till medlems överföring.
 9. Skapat ett system där medlemmar blir belönade med “Vänners CashBack Bonus” (10 %) på CashBack som generarats från personliga vänner.
 10. Introducerat Star Club Executive Medlemskap. Detta gör att medlemmar får aktivitets poäng samt CashBack utöver 10 % för personliga vänner och ytterligare 5 % genom 2:a och 5:e nivån i deras sociala nätverk.
 11. Introducerat den första någonsin globala GRATIS Tombolan med vecko- och månads dragningar. Gratis aktivitets poäng kan användas för att ”köpa” Tombola lotter och det finns en vecko- och månads lott som medlemmarna helt enkelt kan göra anspråk på.
 12. Producerat ett antal korta videor på olika språk som visar olika aspekter av plattformen, produkter, funktioner och tjänster.
 13. Skapat vårt eget “in-house” mailing system som gör det möjligt att öka vår “meddelande” möjlighet samt även marknadsföringsaktiviteter.
 14. Introducerade “search.sitetalk.com” som är en ”startsida” med direkt log in till ditt sitetalk.com konto.
 15. Startade “online banner” marknadsföringskampanj med ett av de bästa företagen från Silicon Valley tillsammans med ”Google ad-words” för den Amerikanska marknaden.
 16. Skapat en närvaro på den Afrikanska kontinenten Tanzania.

 

Som du ser har det varit ett mycket händelserikt år där mycket uppnåtts, men det finns en hel del förbättringar och saker vi vill lägga till/ göra inom 2015.

 1. De samtal som började med United World Wrestling org. i slutet av 2014 som företräder 150 miljoner medlemmar över hela världen kommer att fortsätta under första halvan av januari. Det finns ett stort intresse för båda parter att finna ett strategiskt sätt att arbeta tillsammans så snart som möjligt.  
 2. Marknadsföringskampanjerna för USA-marknaden med hjälp av “google adwords” och online banners kommer drastiskt öka månad för månad. Detta kommer att ha en direkt effekt på ”CashBack” intäkterna för företaget samt Star Club Executive prenumerationer under hela 2015 och de kommande åren. Utöver detta förväntas en medlems tillväxt på USA kontinenten som kommer att uppleva följaktligen en massiv tillväxt.
 3. Vi kommer att förenkla registerings processen för nya medlemmar inom en mycket snar framtid.
 4. Vi kommer att introducera vårt eget “OPT” (Online Presentation Tool) inklusive ett online konferenssystem i januari 2015. Detta kommer kraftigt att öka möjligheten att bjuda in och introducera sitetalk.com för dina vänner. 
 5. I januari kommer vi också att införa “SiteTalk Diary”. Det är där de olika vinnarna av Tombolan eller medlemmar med speciella berättelser kommer att visas. Detta kan sedan delas med medlemmar över hela världen.
 6. Utseendet på SiteTalk CashBack kommer att förbättras inom det första kvartalet av 2015 tillsammans med innehållet och utseendet av sitetalk.com landningssida.
 7.  Särskilda kampanjer kommer att introduceras inom CashBack programmet.
 8. Innan slutet av mars 2015 kommer vi introducera SiteTalk CashBack app. Den kommer att vara tillgänglig för apple och android. Denna app kommer att förbättras med syftet att ersätta själva sitetalk appen detta förbättrar ”mobila” aspekten av SiteTalk oerhört. Efter lanseringen i slutet av mars kommer vi kontinuerligt lägga till olika funktioner och finnesser som finns på plattformen.
 9. Under första halvåret av 2015 kommer vi att göra om Tombola plattformen och skapa specifika vecko- och månads Tombolas land för land. På detta sätt kan priserna bli mer ”lands” utformade, vilket gör dem ännu mer attraktivare för medlemmar.
 10. Vi kommer kontinuerligt att leta efter tjänster och produkter som vi kan införa i Sitetalk Shopen.  
 11. Vi kommer att lägga till “Dela och Gilla” funktioner på sitetalk.com för flera andra plattformar som gör det möjligt för användare att dela inlägg på FB, Twitter, Linkedin, Pinterest, Blogger, Blogmarks, Baidu, Mail.ru, Messenger, Reddit etc. Detta kommer naturligtvis att generera aktivitets poäng och ger oss en möjlighet att sprida budskapet om SiteTalk.com massivt till världen.

 

Vi tror starkt på att det stora antalet förbättringar och extra funktioner/ tjänster som implementerades under 2014 tillsammans med de som är planerade för de första månaderna av 2015 att vi kommer börja se en enorm tillväxt som återspeglar sig i statistiken för plattformen.  All kan bidra att uppnå detta genom att;

1. Ha search.sitetalk.com som startsida på alla webbläsare som du använder.
2. Ladda ner CashBack plug-in/tillägget på alla webbläsare du använder
3. Logga in och aktivera din GRATIS Tombola lott varje vecka och kolla om du vunnit.

Kom ihåg ju fler vänner du har som gör exakt samma som ovan och ju mer aktiv du är på SiteTalk desto mer lojalitets poäng kommer du generara, detta innebär att du kan ”köpa ”fler Tombola lotter. Naturligtvis så ger det dig en större chans att vinna ett pris i Tombolan.

Vi är i ett mycket bra läge att ta SiteTalk till nästa nivå i år genom att öka medlemsbasen och även aktivitetsgraden för varje medlem. Dessa två punkter är grundläggande faktorer för värdering av alla social media baserade företag och det kommer vara vårt focus för i år. Med ökade siffror inom dessa två områden kommer vi automatiskt att öka intäkterna i alla intäktsgenerade delar av plattformen vilket naturligtvis är den tredje aspekten som det behövs fokuseras på.

Join us as a Member

New to Crypto Community World?

To reset your password, please enter your email address and we will send you an email with instructions.

Crypto Community World free cash back online store