Press Release 6th January 2015 - Slovenian

16/01/2015

Pregled leta 2014  in perspektive za leto 2015

za

Global Digital Services Plc (SiteTalk.com)

Spoštovani GDS delničarji in uporabniki strani SiteTalk.com,

leto 2014 je za nami in v tem smislu želimo povzeti / navesti vse dogodke, napredke itd., ki so se odvijali na platformi SiteTalk.com in se zazreti v načrte in cilje leta 2015.

 1. Stalno dodajanje funkcij in boljše upravljanje platforme.
 2. Uvedba sistema, pri kateremu ciljna stran ob določenih dnevih prikazuje slike državnih praznikov 25 držav.
 3. Ustvarjanje prvega programa zvestobe (StarClub) družbenih medijev doslej.
 4. Ustvarjanje prvega programa zvestobe doslej, kjer je nekdo nagrajen za aktivnosti drugih (10% točk aktivnosti prijateljev).
 5. Uvedba možnosti uporabe BREZPLAČNIH „Kreditov”, pridobljenih s pretvorbo točk aktivnosti, za plačilo (35% od nakupne cene) raznih izdelkov v trgovini.
 6. Razvoj lastnega SiteTalk „CashBack“ programa s skoraj 6000 spletnimi trgovinami konca leta 2014.
 7. Uvedba banerjev, katere lahko “blogerji” uporabijo za generiranje “CashBack bonusa od prijateljev” za sponzorja.
 8. Uvedba“Spletnega računa” za vse uporabnike z dodatno funkcijo nakazila sredstev „od enega uporabnika k drugemu uporabniku“.
 9. Razvoj sistema, s katerim so uporabniki nagrajeni s “CashBack bonusom od prijateljev” (10%) od CashBack-a, katerega so generirali osebni prijatelji.
 10. Uvedba članstva “Star Club Executive”. To članstvo omogoča uporabnikom, da poleg 10 % točk aktivnosti in „CashBack-a“ od osebnih prijateljev, prejmejo še dodatnih 5% skozi 2. in 5. raven njihovega socialnega omrežja.
 11. Uvedba prve BREZPLAČNE  globalne tombole doslej s tedenskimi in mesečnimi žrebanji. Brezplačne točke aktivnosti se lahko uporabijo za „nakup“ Tombola-srečk. Prav tako obstaja tedenska in mesečna Tombola-srečka, katere uporabniki lahko preprosto aktivirajo.
 12. Produkcija številnih kratkih videjev v raznih jezikih, ki prikazujejo različne aspekte platforme, izdelkov, funkcij in storitev.
 13. Ustvarjanje lastnega “internega” poštnega sistema, kateri nam dovoljuje povečati naše možnosti obveščanja ter izboljšati marketingške aktivnosti.
 14. Uvedba strani “search.sitetalk.com” kot nastavitev “Domače strani” z možnostjo neposredne prijave v Vaš račun sitetalk.com.
 15. Začetek marketinške kampanje “Spletni baner” z eno izmed najobljših podjetij iz Silicon Valleya skupaj z “Google ad-words-om” za trg v ZDA.
 16. Ustvarjanje prezentnosti na afriškem kontinentu in v Tanzaniji.

Kot lahko na zgornjem seznamu vidite, je bilo leto 2014 zelo delovno in polno velikih dosežkov. Seveda pa obstaja še veliko izboljšav ter stvari, katere želimo v letu 2015 dodati/ urediti.

 1. Pogovori z “United World Wrestling org.”, ki šteje 150 milijonov članov po celem svetu, so se pričeli konca leta 2014 in se bodo nadaljevali v prvi polovici januarja 2015. Obstaja velik interes na obeh straneh najti strateško pot za čimprejšnje sodelovanje.
 2. Marketingška kampanja o uporabi“google ad-words-a” in spletnih banerjev na trgu v ZDA se iz meseca v mesec drastično veča. To bo v celem letu 2015 in v naslednjih letih neposredno vplivalo na CashBack“ -  prihodek podjetja ter na abonma „Star Club Executive“.  Povrhu tega pričakujemo ogromno rast novih uporabnikov v ZDA
 3. V bližnji prihodnosti bomo poenostavili pot/proces registracije novih članov.
 4. V letu 2015 bomo uvedli lasten „OPT“ (Online Presentation Tool), ki bo vključeval spletni konferenčni sistem. Sistem bo ponujal večje možnosti povabila in uvajanja prijateljev na sitetalk.com.
 5. Znotraj januarja bomo prav tako predstavili “SiteTalk dnevnik“, kjer bodo prikazani razni zmagovalci Tombole ali pa uporabniki s svojimi posebnimi zgodbami. Zgodbe se lahko delijo z uporabniki po celem svetu. 
 6. Videz “SiteTalk CashBack-a” ter videz in vsebina ciljne strani sitetalk.com bodo izboljšani še v prvi četrtini leta.
 7. Znotraj “CashBack” programa bodo uvedene posebne promocije.
 8. Še pred koncem marca 2015 bomo predstavili SiteTalk “CashBack” aplikacijo. Na voljo bo za Apple in Android naprave. Ta aplikacija bo tako optimizirana, da bo nadomestila trenutno SiteTalk aplikacijo in v veliki meri izboljšala „mobilni“ aspekt SiteTalk-a. Po uvedbi konca marca bomo razne funkcije, ki so na voljo na platformi kontinuirano dodajali aplikaciji.
 9. V prvi polovici leta 2015 bomo preoblekli Tombola platformo in uvedli specifična tedenska in mesečna tombola žrebanja, ki temeljijo na osnovi posamezne države. Na ta način lahko nagrade oblikujemo za posamezne države in jih tako naredimo bolj atraktivne za uporabnike.
 10. Kontinuirano bomo iskali nove storitve in izdelke za SiteTalk trgovino.
 11. Na SiteTalk platformi bomo dodali funkcije “Deli in Všečkaj” k drugimi platformami. Te bodo uporabnikom omogočile, da bodo svoje objave lahko delili tudi na FB, Twitter-ju, Linkedin-u, Pintrest-u, blogerju, Blogmarks-u, Baidu, Mail.ru-su, Messenger-ju, Reddit-u itd. To bo seveda ustvarilo točke aktivnosti in nam bo omogočilo širiti besedo o SiteTalk.com-u po celem svetu.

 

Močno verjamemo, da bo s številnimi izboljšavami in dodatnimi funkcijami / storitvami, ki smo jih uvedli v letu 2014 in s tistimi, katere so načrtovane v prvih mesecih leta 2015 vidna ogromna rast, ki se bo zrcalila v statistikah platforme. Vsak lahko na pozitiven način pripomore k temu, tako da:

1. Na vseh uporabljenih brskalnikih kot začetno stran nastavi search.sitetalk.com.

2. Na vseh uporabljenih brskalnikih namesti Sitetalk CashBack Plug-in/ Add-on.

3. Se prijavi v svoj račun in vsak teden aktivira BREZPLAČNO Tombola srečko ter preveri, ali je osvojil nagrado.

 

Pomislite, več prijateljev kot imate, ki bodo storili, kar je zgoraj omenjeno in čim bolj boste aktivni na SiteTalk-u, več točk zvestobe boste generirali, kar pomeni, da boste lahko „kupili“ še več Tombola srečk. To seveda poveča vašo možnost osvojitve nagrade na tomboli.

Smo v zelo dobri poziciji, da bomo SiteTalk v tem letu povzdignili na naslednjo raven. To lahko storimo s povečanjem baze uporabnikov in s povečanjem stopnje aktivnosti vsakega uporabnika. Ti dve točki sta odločilni ključni faktorji za ocenjevanje vsakega podjetja, ki temelji na „Družbenih medijih“ in so zato naš celoten fokus za to leto. Z ratsočim številom na obeh področjih bomo naše prihodke na vseh področjih, ki prinašajo prihodke na platformi avtomatično povečali. To je očitno tretji aspekt, na katerega se je potrebno osredotočiti.   

Join us as a Member

New to Crypto Community World?

To reset your password, please enter your email address and we will send you an email with instructions.

Crypto Community World free cash back online store