Press Release 6th January 2015 - Bulgarian

16/01/2015

Преглед на 2014 г. и перспективи за 2015 г.
за

Global Digital Services Plc (SiteTalk.com)

Скъпи акционери на GDS и членове на SiteTalk.com,

2014 година приключи и в този смисъл бихме искали да Ви предоставиме списък с всички изминали събития, подобрения и т.н., които са свързани специално с платформата SiteTalk.com. След това бихме искали да споделиме с Вас нашите планове и цели за 2015 година.

 1. Допълнителни функции и по-лесно боравене с платформата.
 2. Въвеждане на система, при която на „Landing-Page“ биват показвани снимки на националните празници на 25 държави на съответните дни.
 3. Създаване на първата по рода си за „Social Media” програма за лоялност (StarClub).
 4. Създаване на първата по рода си програма за лоялност, при която Някой бива възнаграждаван за активността на другите (10% от точките за активност на приятелите).
 5. Въвеждане на възможността да бъдат използвани БЕЗПЛАТНИ „Кредити”, които се генерират чрез точки за активност, за заплащането на 35% от покупната цена на различни продукти в Магазина на сайта.
 6. Развитие на наша собствена SiteTalk „CashBack“  програма с почти 6000 Онлайн-магазина към края на 2014.
 7. Въвеждане на банери, които могат да бъдат използвани от „Блогери”, генериращи „CashBack бонус от приятели” за спонсора.
 8. Въвеждане на „Онлайн-сметка” за всички членове с допълнителната функция за трансфер “Member to Member”.
 9. Създаване на система за участниците с възможност за „CashBack бонус от приятели” (10%) върху генерирания КешБек от личните приятели.
 10. Въвеждане на членство “Star Club Executive”. Това дава възможност на участниците, към техните 10%  от точките за активност и от „CashBack“-а на личните приятели, да получат допълнителни още 5% от второ до пето ниво на социалните им мрежи.
 11. Въвеждане на първата по рода си БЕЗПЛАТНА глобална томбола със седмични и месечни тегления. Безплатните точки за активност могат да бъдат използвани за „закупуване” на билет за Томболата. Също така има седмични и месечни билети за томболата, които участниците могат просто да заявят.
 12. Изготвяне на няколко кратки видеофилма на различни езици, които показват различни аспекти на платформата, продукти, функции и услуги.
 13. Създаване на вътрешна система за съобщения, която дава възможност за подобряване на размяната на известия както и на маркетинг активността.
 14. Въвеждане на “search.sitetalk.com” като Начална страница – Настройка с директен вход към Вашия sitetalk.com акаунт.
 15. Началото на Маркетингова кампания „Онлайн-банер” с една от топ фирмите от Silicon Valley (Силициевата долина) заедно с “Google ad-words” за пазара в САЩ.
 16. Създаване на присъствие на африканския континент в Танзания.

 

Както можете да видите в изброеното по-горе, това беше една натоварена и ползотворна година, с големи постижения. Но разбира се, също така има много подобрения и неща, които бихме искали да добавим/направим през 2015 година.

 

 1. Разговорите с  организацията “United World Wrestling org.”, с 150 Милиона членове по света, които започнаха края на 2014 година ще намерят продължения в първата половина на Януари 2015 година. Двете страни показват голям интерес да бъде намерен стратегически начин за съвместна работа възможно най-бързо.
 2. Маркетинг кампанията за използването на “google ad-words” и Онлайн-банера на пазара в САЩ ще бъде драстично увеличена от месец за месец. Това ще има директен ефект върху „CashBack“-дохода на фирмата и върху абонамента за „Star Club Executive“ за цялата 2015 година както и за последващите години. Към всичко това очакваме, че броя на участниците от САЩ ще изпита съответно голям растеж.
 3. Пътят/Процесът на регистрация за нови Участници ще бъде улеснен в най-скоро бъдеще.
 4. През Януари 2015 ще въведем наш собствен „ОПТ” (от англ. OPT=Online Presentation Tool; инструмент за онлайн презентации). ОПТ ще включва система за Онлайн-конференции. Това ще увеличи значително възможностите за покана на приятели към sitetalk.com както и за представянето на платформата.
 5. През Януари 2015 ще представиме „SiteTalk дневник”. Това е място, където ще бъдат представяни различни победители от томболата или участници с особени истории. Тези истории могат да бъдат споделени с други участници от цял свят.
 6. Представянето на “SiteTalk CashBack”, заедно с представянето на sitetalk.com Landing-Page ще бъдат подобрени още в първото тримесечие на 2015 година.
 7. Ще бъдат въведени специални промоции в рамките на “CashBack”.
 8. Още преди края на Март 2015 ще представиме SiteTalk “CashBack App” (приложение). Приложението ще бъде за  Apple и Android. Това приложение ще има много подобрения и ще може да замени актуалния SiteTalk App. Това подобрява мобилния аспект на SiteTalk неимоверно. След въвеждането на приложението края на март, различни функции и опции, които предлага платформата ще бъдат въвеждани допълнително към “CashBack App”.
 9. През първото полугодие на 2015 ще дадем нов облик на платформата за Томбола като въведеме специфични седмични и месечни томболи, които са свързани с държавите. По този начин, наградите ще бъдат повече свързани с конкретната държава на участника и съответно ще бъдат по-атрактивни.
 10. Ние ще търсиме постоянно нови допълнителни услуги и продукти, които може да присъединиме към SiteTalk Shop.
 11. На sitetalk.com ще въведеме функции “Share and Like” към много други платформи. Това ще даде възможност на участниците да споделят съобщения със FB, Twitter, Linkedin, Pintrest, Blogger, Blogmarks, Baidu, Mail.ru, Messenger, Reddit и т.н. Това разбира се ще генерира точки за активност и познаването на SiteTalk.com по цял свят ще се учеличи значително.

 

Ние вярваме силно в това, че с многото подобрения и допълнителни функции/услуги, които бяха въведени през 2014, както и тези, които са запланувани през първите месеци на 2015 година ще видиме голям растеж, който ще рефлектира върху статистиката на платформата. Всеки може да помогне да постигнеме това като:

1. В браузера, който използва като начална страница използва search.sitetalk.com.

2. Във всички браузери, които използва даунлоудне Sitetalk CashBack Plug-in/ Add-on.

3. Логва се, за да заяви своя БЕЗПЛАТЕН билет за томболата всяка седмица и за да погледне дали е спечелил.

 

Не забравяйте, че колкото повече приятели имате, които правят точно същото както по-горе беше изброено и колкото сте по-активен с СайтТолк, толкова повече точки за активност ще генерирате, което означава, че ще може да „закупите” повече билети за томболата. Това разбира се увеличава шансовете Ви за печалба на награда от томболата.

Ние сме в изключително добра позиция тази година да заведеме SiteTalk към следващото ниво като увеличиме базата на членовете и съответно активността на всеки отделен член се увеличи. Тези две точки са решаващите ключови фактори за оценката на всяка фирма на база Social Media“ и в този смисъл нашия фокус за тази година. С увеличаващо се число в тези две  области, ще успееме да увеличиме автоматично приходите от всички области, които генерират приходи. Явно това е аспекта, в който трябва да се концентрираме.

Join us as a Member

New to Crypto Community World?

To reset your password, please enter your email address and we will send you an email with instructions.

Crypto Community World free cash back online store