Press Release 6th January 2015 - Croatian

16/01/2015

Pregled 2014. godine in perspektive za 2015. godinu

za

Global Digital Services Plc (SiteTalk.com)

Poštovani GDS dioničarji i korisniki SiteTalk.com-a,

2014. godina je iza nas te u tom smislu želimo sažeti / navesti sva događanja, poboljšanja itd., koji su se dogodili na platformi SiteTalk.com i također pogledati u planove i ciljeve u 2015.

 1. Stalno dodavanje funkcija i poboljšanje upravljanja platforme.
 2. Uvođenje sustava, u kojem ciljna stranica prikazuje slike, koje se odnose na nacionalne praznike u 25 zemljama na određene dane.
 3. Izrada prvog programa lojalnosti (StarClub) u društvenim medijima.
 4. Izrada prvog programa lojalnosti do sada, gdje je netko nagrađen za aktivnosti drugih (10% bodova za aktivnosti od prijatelja).
 5. Uvođenje mogućnosti korištenja BESPLATNIH „Kredita”, dobivenih pretvorbom bodova za aktivnosti, za plaćanje (35% od nabavne cijene) različitih stvari u trgovini.
 6. Kreiranje vlastitog SiteTalk „CashBack“ programa sa skoro 6000 online trgovinama na kraju 2014. godine.
 7. Uvođenje bannera, koje mogu “blogeri” koristiti za generiranje “CashBack bonusa od prijatelja” za sponzora.
 8. Uvođenje “Online računa” za sve korisnike s dodatnom funkcijom transfera novca „member to member “.
 9. Razvoj sustava kojim su korisnici nagrađeni sa “CashBack bonusom od prijatelja” (10%) od CashBack-a, kojeg su generirali osobni prijatelji.
 10. Uvođenje članstva “Star Club Executive”. Ovo članstvo omogućuje korisnicima, da na vrhu 10 % bodova za aktivnosti i „CashBack-a“, od osobnih prijatelja primaju dodatnih 5% kroz 2. i 5. razine njihovih društvenih mreža.
 11. Uvođenje prve BESPLATNE globalne tombole do sada s tjednom i mjesečnom izvlačenjem. Besplatni bodovi za aktivnosti mogu se koristiti za „kupnju“ listića za tombolu. Također postoji tjedni i mjesečni listići za tombolu, koje korisnici mogu  jednostavno aktivirati.
 12. Proizvodnja nekoliko kratkih videa u različitim jezicima, koji prikazuju različite aspekte platforme, proizvoda, funkcija i usluga.
 13. Izrada vlastitog “internog” sustava elektroničke pošte, koji nam omogućava povećati naše mogućnosti informiranja i poboljšati marketinške aktivnosti.
 14. Uvođenje stranice “search.sitetalk.com” kao “Početne stranice ” uz mogućnost neposredne prijave u Vaš račun sitetalk.com.
 15. Početak marketinške kampanje “Online banner” s jednom od najboljih tvrtka iz Silicon Valleya zajedno s “Google ad-words” za tržište u SAD-u.
 16. Stvaranje prezentnosti na afričkom kontinentu i u Tanzaniji.

Kao što možete vidjeti iz gore navedenog popisu, ova godina bila je vrlo zaposlena i puna velikih postignuća. Naravno, postoji mnogo stvari, koje želimo u 2015. godini unaprijediti, dodati/ urediti.

 1. Razgovori s “United World Wrestling org.”, koja broji 150 milijuna članova širom svijeta, su se počeli krajem 2014. godine i nastavit će se u prvoj polovici siječnja 2015. godine. Postoji veliki interes na obje strane kako bi pronašli strateški put raditi zajedno u najkraćem mogućem roku.
 2. Marketinška kampanja o korištenju “google ad-words-a” i online bannera na tržištu u SAD-u se mjesečno drastično povećava. To će imati izravan utjecaj na CashBack“ -  dohodak i na preplate „Star Club Executive“ tjekom 2015 i u godinama koje dolaze. Osim toga očekujemo veliki rast novih korisnika u SAD-u.
 3. U bliskoj budućnosti ćemo pojednostaviti način / postupak za registraciju novih članova.
 4. U 2015. godini uvodit ćemo vlastiti „OPT“ (Online Presentation Tool), koji će uključivati web konferencijski sustav. Sustav će ponuditi veće mogućnosti pozivnice i uvođenje prijatelja na sitetalk.com.
 5. Tjekom sječnja također ćemo predstaviti “SiteTalk dnevnik“, koji će prikazati različite pobjednike tombole  ili korisnike sa svojim posebnim pričama. Priče se mogu dijeliti s korisnicima širom svijeta. 
 6. Izgled “SiteTalk CashBack-a” i izgled i sadržaj ciljne stranice sitetalk.com biti ćeju poboljšani u prvom kvartalu ove godine.
 7. Unutar “CashBack” programa ćemo uvesti posebne promocije.
 8. Prije kraja ožujka 2015. godine ćemo predstaviti SiteTalk “CashBack” aplikaciju. Na raspolaganju će biti za Apple i Android. Ovaj app će biti optimiziran tako, da će zamijeniti trenutnu SiteTalk aplikaciju i uglavnom poboljšati „mobilni“ aspekt SiteTalk-a. Nakon lansiranja krajem ožujka ćemo kontinuirano dodavati razne funkcije i mogućnosti, koje su dostupne na platformi.
 9. U prvoj polovici 2015. godine promjeniti ćemo izgled Tombola platforme. Uvoditi ćemo posebno tjedno i mjesečno tombola izvlačenje, specifičnu za pojedine zemlje. Na ovaj način možemo nagrade dizajnirati za pojedine zemlje i učiniti ih atraktivije za korisnike.
 10. Stalno ćemo tražiti nove usluge i proizvode za SiteTalk trgovinu.
 11. Na SiteTalk platformi ćemo dodati nove značajke  “dijeli i lajkaj” na nekoliko drugim platformama što će omogućiti korisnicama, da djele postove na FB, Twitter, Linkedin, Pintrest, bloger, Blogmarks, Baidu, Mail.ru, Messenger-u, Reddit-u itd. Naravno će to generirati bodove za aktivnosti i nam omogućiti širiti glas o SiteTalk.com-u širom svijeta.

 

Mi čvrsto vjerujemo, da s velikim brojem poboljšanja i sa dodatnim funkcijama/ uslugama, koje smo uveli u 2014. godini i sa ovim, koji su planirani u prvim mjesecima 2015, počet ćemo vidjeti veliko rast , koja će se odražati u statistiku platforme. Svatko može pozitivno utjecati na to, tako da:

1. Na sve internetske preglednike kao početnu stranicu postavi search.sitetalk.com.

2. Na sve internetske preglednike skine Sitetalk CashBack Plug-in/ Add-on.

3. Se prijavi u svoj račun i svaki tjedan aktivira BESPLATNI Tombola listić  i provijeri da li je pobijedio

 

Sjetite se, ako imate više prijatelja, koji ćeju učiniti ono što je gore navedeno i ako ćete Vi sami biti aktivni na SiteTalk-u, ćete generirati više bodova lojalnosti, što znači, da možete „kupiti“ još više Tombola litića. To Vam naravno daje veće šanse osvajanje nagrade u tombolu.

Mi smo u iznimno dobroj poziciji, da ćemo ove godine SiteTalk uzdignuti na višu razinu. To može se postići povećanjem baze korisnika i povećanjem stupnje aktivnosti svakog korisnika. Ove dvije točke su odlučujući faktor za ocjenu svake tvrtke, koja temelji na „Društvenim medijima“ i zato su naš cijeli fokus u ovoj godini. S rastućim brojem na tim područjima ćemo automatski povećati prihod na svim područjima, koji generiraju prihod na platformi, što je očitno treći aspekt, na kojem trebamo se usredotočiti.  

Join us as a Member

New to Crypto Community World?

To reset your password, please enter your email address and we will send you an email with instructions.

Crypto Community World free cash back online store