Press Release 6th January 2015 - Hungarian

16/01/2015

2014 áttekintése és 2015 kilátásai

Global Digital Services Plc (SiteTalk.com)

 

Kedves GDS részvény tulajdonosok és SiteTalk.com tagok,

a 2014-es év véget ért és most szeretnénk összefoglalni/felsorolni minden olyan eseményt, fejlesztést, stb., ami a SiteTalk.com platformon történt, ugyanakkor vetünk egy pillantást a 2015. év terveire és célkitűzéseire is.

 1. A platform funkcióinak folyamatos bővítése és fejlesztése.
 2. Egy olyan rendszer bevezetése, ahol a “Landing-Page” 25 ország nemzeti ünnepnapjainak fotóit mutatja az adott napon.
 3. Az első „Social Media“ hűségprogram (StarClub) létrehozása.
 4. Az első olyan hűségprogram létrehozása, ahol a tagok a többiek aktivitásáért jutalomban részesülnek (10 % a barátok aktivitási pontjai után).
 5. INGYENES “Kreditek” lehetőségének biztosítása, amelyeket aktivitáspontok generálnak és amelyekkel a Shop-ban található termékek árának 35%-t ki lehet fizetni.
 6. Saját SiteTalk “CashBack” Program létrehozása, 2014 végéig közel 6000 online shop részvételével.
 7. Bannerek bevezetése, melyeket a “Blogger-ek” használhatnak a szponzor számára “Barátok utáni CashBack Bonus” generálására.
 8. “Online számla” bevezetése minden tag számára a “Tagok egymás közötti utalása” funkcióval.
 9. A tagok számára egy rendszer bevezetése abból a célból, hogy a személyes barátok által generált “Barátok utáni Cashback Bonus” -al (10%), a CashBackben  jutalomban részesüljenek.
 10.  A “StarClub Executive” tagság bevezetése. Ez lehetővé teszi a tagok számára, hogy a személyes barátok által generált aktivitási pontok és “CashBack” utáni 10%-on felül további 5 % -ot kapjanak a hálózatuk 2-5 szintje után.
 11. Az INGYENES globális tombola bevezetése heti és havi sorsolással. Az ingyenes aktivitási pontokat fel lehet használni Tombola jegyek “vásárlására”, heti és havi Tombola-jegyet kínálunk, melyek igénylése nagyon egyszerű.
 12. Rövid videók egész sorának létrehozása különböző nyelveken, amelyek a platformot különböző szempontokból mutatják be, valamint ismertetik a termékeket, funkciókat és szolgáltatásokat.
 13. “In-House” saját e-mail rendszer megalkotása, amely lehetővé teszi a saját “kommunikációs lehetőségeink”, valamint a Marketing tevékenység növelését.
 14. A “search.sitetalk.com” “homepage”-ként való beállításának bevezetése az Ön Sitetalk.com profiljába való közvetlen login-al.
 15. “Online – Banner” Marketing kampány indítása a Silicon Valley-i top cégek egyikével, a “Google ad-words”-el együtt az amerikai piacért.
 16. Jelenlétünk kezdete az afrikai kontinensen, Tanzániában.

Mint ahogy azt a fenti összefoglalóból is láthatják, 2014 nagyon tevékeny év volt, sok mindent elértünk. Természetesen sok dolog és javítanivaló van még, amit 2015-ben szeretnénk megvalósítani.

 1. A világszerte 150 millió tagot számláló „United World Wrestling org.“-al 2014 végén megkezdődtek a tárgyalások, amelyek 2015-ben is folytatódnak. Mindkét oldalról nagy érdeklődés mutatkozik a minél korábbi együttműködés stratégiájának kidolgozásában.
 2. A „google ad-words“ és Online-Banner használatára vonatkozó marketing kampány az amerikai piacon hónapról hónapra drasztikusan erősödik. Ennek közvetlen kihatása lesz a cég „CashBack“-bevételére és a „StarClub Executive“ előfizetésre 2015-ben és az azt követő években. Ezenkívül azt várjuk, hogy az amerikai tagság létszáma nagy mértékben emelkedik.
 3. A közeljövőben leegyszerűsítjük a regisztrálás folyamatát az új tagok számára.
 4. 2015 januárjában bevezetjük saját „OPT“ rendszerünket (Online prezentációs eszköz), beleértve egy Online konferencia rendszert is. Ez nagy mértékben megnöveli a barátok meghívásának lehetőségét a SiteTalk-ra és a SiteTalk megismertetését.
 5. Januárban bemutatjuk a „SiteTalk Napló“-t is. Ez az a hely, ahol a tombola nyerteseit, ill. a különleges történetekkel rendelkező tagokat bemutatjuk. A történetek ezután megoszthatóak a tagokkal világszerte.
 6. A “SiteTalk CashBack” megjelenítése még 2015 első negyedében javulni fog, a tartalommal és a sitetalk.com Landing-Page megjelenítésével együtt.
 7. A “CashBack” programon belül különleges promóciókat vezetünk be.
 8. Még 2015 március vége előtt bemutatjuk a SteTalk “CashBack” alkalmazást. Ez az Apple és Android számára áll majd rendelkezésre. Ezt az alkalmazást  úgy fejlesztjük ki, hogy az majd helyettesíti az aktuális SiteTalk alkalmazást. Ez jelentős mértékben növeli a SiteTalk “mobilitását”. A március végére tervezett bevezetést követően fokozatosan hozzárendeljük a platformon rendelkezésre álló különböző funkciókat és szolgáltatásokat.
 9. 2015 első felében megújítjuk a Tombola Platformot és specifikus heti és havi tombolákat kínálunk országos alapon. Így az árakat ország specifikusabban tudjuk kialakítani és ezzel még vonzóbbá tenni tagjaink számára.
 10. Folyamatosan keresünk további szolgáltatásokat és termékeket, amelyeket majd a SiteTalk Shop-ban kínálunk.
 11. Létrehozunk “Share and Like” funkciókat sok más platformhoz a SiteTalk.com platformon. Ezzel lehetővé válik a tagok számára, hogy a posztokat a FB, Twitter, Linkedin, Pintrest, Blogger, Blogmarks, Baidu, Mail.ru, Messenger, Reddit-el megosszák. Ez természetesen aktivitási pontokat generál és lehetővé teszi számunkra, hogy a SiteTalk.com-ot az egész világon megismertessük.

Erősen hiszünk benne, hogy a 2014-ben bevezetett és 2015 első hónapjaira tervezett  fejlesztések és új funkciók/szolgáltatások jelentős növekedést eredményeznek, ami a platform statisztikáiban is visszatükröződik. Ennek eléréséhez mindannyian hozzájárulhatunk a következő módon:

 1. Állítsuk be a search.sitetalk.com –ot kezdőoldalként minden olyan böngészőben, amit használunk.
 2. Töltsük le a SitetalkCashBack Plug-in/Add-on-t minden olyan böngészőben, amit használunk.
 3. Jelentkezzünk be az oldalra és igényeljük az INGYENES Tombola jegyet minden héten, majd nézzük meg, hogy nyertünk-e.

 

Gondoljon arra, hogy ha minél több barátja van, akik a fentieket végrehajtják, és Ön minél aktívabb a SiteTalk oldalon, annál több hűségpontot generál, ami azt jelenti, hogy több Tombola jegyet tud „megvásárolni”. Ez természetesen megnöveli a nyerés esélyét.

Nagyon jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a SiteTalk-ot ebben az évben felhozzuk a következő szintre úgy, hogy a tagság számát növeljük és minden egyes tag aktivitását megfelelőképpen fokozzuk. Ez a két pont minden „Social Media” alapú cég értékelésének a döntő kulcstényezője és ezért ebben az évben teljes figyelmünket ennek szenteljük. Ezen két terület növekedése automatikusan növeli bevételeinket. Ez nyilvánvalóan a harmadik szempont, amire koncentrálni kell.

 

Join us as a Member

New to Crypto Community World?

To reset your password, please enter your email address and we will send you an email with instructions.

Crypto Community World free cash back online store