Press Release 6th January 2015 - Romanian

16/01/2015

Privire generală 2014 şi Perspective în 2015

pentru

Global Digital Services Plc (SiteTalk.com)

 

Stimaţi Acționari GDS şi Membri SiteTalk.com,

Anul 2014 a ajuns la finele său şi dorim să recapitulăm/să trecem în revistă toate evenimentele, îmbunătăţirile etc. care au avut loc, în mod particular, pe platforma SiteTalk.com şi, totodată, să vă prezentăm obiectivele şi planurile noastre pentru anul 2015.

 1. S-au adăugat continuu funcţii şi s-a asigurat o mai bună gestionare a platformei.
 2. S-a introdus un sistem prin care pagina de logare prezintă imagini legate de sărbătorile naţionale a 25 de ţări în zilele corespunzătoare.
 3. S-a creat pentru prima dată un Program de loialitate Social Media (Star Club).
 4. S-a creat pentru prima dată un Program de loialitate prin care o persoană este recompensată pentru activitatea altora (cu echivalentul a 10 % din punctele activitate ale prietenilor).
 5. S-a introdus posibilitatea folosirii creditelor gratuite generate prin punctele de activitate pentru a plăti 35 % din preţul de cumpărare al diferitelor produse din shop.
 6. S-a dezvoltat propriul program SiteTalk CashBack cu aproape 6.000 de magazine online la finele lui 2014.
 7. S-au realizat şi introdus bannere care pot fi utilizate de către bloggeri ca generatoare de “bonus-uri pentru CashBack-ul prietenilor” în cazul recomandării.
 8. S-a implementat pentru toţi Membrii un “cont online” cu funcţia adăugată de a fi posibile transferuri “Membru la Membru”.
 9. S-a creat un sistem pentru recompensarea Membrilor cu “bonus pentru CashBack-ul prietenilor” echivalent cu 10 % din CashBack-ul generat de către prietenii personali.
 10. S-a introdus calitatea de Membru Executiv Star Club. Aceasta permite Membrilor să primească un plus de puncte activitate şi CashBack, suplimentar faţă de echivalentul a 10 % din CashBack-ul prietenilor, adică un plus de 5 % pentru nivelurile 2 până la 5 ale Reţelei lor sociale.
 11. S-a introdus pentru prima dată Tombola globală Gratuită cu extrageri săptămânale şi lunare. Punctele activitate gratuite pot fi utilizate pentru a “cumpăra” bilete la Tombola şi, totodată, există bilete de Tombola săptămânale şi lunare pe care Membrii le pot revendica foarte simplu.
 12. S-au realizat un număr de video-uri scurte în diferite limbi, care prezintă diferite aspecte ale platformei, produselor, funcţiilor şi serviciilor.
 13. S-a creat propriul sistem de poştă electronică (e-mail), care ne permite să creştem posibilitatea “notificărilor” şi, totodată, activităţile de marketing.
 14. S-a introdus “search.sitetalk.com” cu posibilitate de setare ca “homepage” de unde te poți conecta direct la contul personal sitetalk.com.
 15. S-a iniţiat o campanie de marketing “online banner” cu una dintre companiile de vârf din Silicon Valley plus una “Google add-words” pentru piaţa SUA.
 16. S-au pus bazele prezenţei pe continentul african în Tanzania.

Aşa cum puteţi vedea mai sus, a fost un an foarte aglomerat, cu o multitudine de realizări, dar desigur mai există o mulţime de îmbunătăţiri şi lucruri pe care dorim să le adăugăm/facem în cursul anului 2015.

 1. Discuţiile care au început la finele lui 2014 cu United World Wresling.org, care însumează 150 de milioane de Membri din lumea întreagă, vor continua în prima jumatate a lunii ianuarie. Există un mare interes din partea ambelor părţi de a găsi o modalitate strategică de a colabora cât mai repede posibil.
 2. Campaniile de marketing din SUA ce folosesc “Google add-words” şi “online bannere” se vor amplifica masiv, lună de lună. Aceasta va avea un efect direct asupra venitului “CashBack” pentru companie şi abonamentelor Star Club Executiv de-a lungul anului 2015 şi a anilor ce urmează. În plus faţă de aceasta, în mod corespunzător, este așteptată o creştere masivă a numărului de membri în Statele Unite ale Americii.
 3. Vom simplifica în viitorul apropiat procesul/formularul de înregistrare pentru noii membri.
 4. Vom introduce propriul “OPT” (Online Presentation Tool), care include un sistem de conferinţă online, în cursul lunii ianuarie. Aceasta va creşte masiv capacitatea de a invita şi prezenta sitetalk.com prietenilor dumneavoastră.
 5. De asemenea, în cursul lunii ianuarie vom introduce “SiteTalk Diary”. Acesta va fi locul unde vor fi prezentaţi diferiţi câştigători la Tombola sau Membri cu diverse istorioare speciale. Acestea vor putea fi împărtăşite Membrilor din întreaga lume.
 6. Aspectul paginii SiteTalk CashBack va fi îmbunătăţit în primul trimestru al lui 2015, împreună cu aspectul şi conţinutul paginii de logare sitetalk.com.
 7. În programul CashhBack vor fi introduse promoţii speciale.
 8. Înainte de sfârşitul lui martie 2015 vom introduce SiteTalk CashBack app. Aceasta va fi disponibilă pentru iOS şi android. Această aplicaţie va fi îmbunătăţită, astfel că va înlocui actuala sitetalk app, îmbunătăţind fantastic SiteTalk pe telefoanele mobile. După lansarea la sfârşitul lui martie vom continua să adăugăm aplicației mobile diferite funcţii şi caracteristici, care sunt disponibile pe platformă.
 9. În prima jumătatea a anului 2015 vom reconfigura platforma Tombola, creind Tombole săptămânale şi lunare, specifice ţărilor. În acest mod premiile vor fi concepute mai adaptat ţării, făcându-le mai atractive pentru Membri.
 10. Vom avea în vedere adăugarea de servicii şi produse noi în SiteTalk Shop.
 11. Vom adăuga funcţiile “Share şi Like” pe platforma sitetalk.com pentru alte câteva platforme, ceea ce va permite membrilor să împărtăşească postările şi pe FB, Twitter, Linkedin, Pinterest, Blogger, Blogmarks, Baidu, Mail.ru, Messenger, Reddit etc. Aceasta desigur va genera puncte activitate şi ne va permite să informăm masiv lumea întreagă despre SiteTalk.com.

 

Noi suntem foarte încrezători că numărul mare de îmbunătăţiri şi funcţii/servicii adăugate în 2014, alături de cele programate pentru primele luni ale lui 2015, vor permite să vedem o creştere extensivă a statisticii platformei. Fiecare şi oricine poate contribui într-un mod pozitiv la atingerea acestui obiectiv prin:

1. Setarea search.sitetalk.com ca pagină de start pe toate browser-ele folosite.

2. Descărcarea plug-in/add-on SiteTalk CashBack în toate browser-ele folosite.

3. Conectarea pentru a activa biletul gratuit de Tombola în fiecare săptămână şi a verifica dacă aţi câştigat.

Țineți minte că în măsura în care veţi avea mai mulţi prieteni care fac acelaşi lucru ca mai sus şi cu cât veţi fi mai activi pe SiteTalk cu atât se vor genera mai multe puncte de loialitate, cu atât mai multe bilete veţi putea “cumpăra”. Evident, aceasta va creşte şansele de câştigare a unui premiu la Tombola.

Noi ne aflăm într-o poziţie extrem de bună pentru a duce SiteTalk la următorul nivel în acest an, crescând baza de membri şi chiar mai mult, în mod corespunzător, rata activităţii fiecărui membru. Aceste două aspecte sunt factorii esenţiali pentru valorizarea unei companii centrată pe Social Media şi pe aceste aspecte ne vom focaliza în acest an. Prin creşterea numerelor în aceste două domenii vom avea în mod automat creşterea venitului în toate ariile generatoare de venituri ale platformei, care este cel de al treilea aspect asupra căruia trebuie să ne focalizalizăm.

Join us as a Member

New to Crypto Community World?

To reset your password, please enter your email address and we will send you an email with instructions.

Crypto Community World free cash back online store